Perisoare de primavara cu sos de smantana

de MyFancyCake in Mancare copii, 4 Aug 2011 | 5696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne curcan tocata,
  • 1 legatura mica de marar,
  • 2 ceape verzi,
  • 1 usturoi verde,
  • 2 linguri pesmet,
  • sare,
  • 3 linguri mari de smantana,
  • 2 linguri ulei masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de primavara cu sos de smantana:

Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora.
Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute.
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline, 5 linguri de apa si partea alba de la cele 2 cepe, taiata marunt. Cand ceapa se inmoaie, apoi adaugam smantana. Lasam sosul sa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele si mai lasam la fiert pe foc mic 5 minute.
Adaugam restul de marar taiat marunt.
Putem servi aceste perisoare de primavara cu cartofi natur sau cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de primavara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mena29 1

05.08.2011, 23:34

Bune bune

Pasiune pentru bucatarie 1

12.08.2011, 22:46

Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:59

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu pui si orez- dupa 8 luni